Wij hebben per 1 jan  2020 onze stoffeerafdeling gesloten .
Alleen voor de verkoop van meubelstoffen en meubelleder en kunstleder  kunt op donderdag en vrijdag nog terecht.
Ook de schuimrubberhal oss is gesloten
deze is verkocht aan Brabant textiel  in Mill .
tel 0646386915 of 0653433291
Helaas hebben we moeten stoppen om gezondheids redenen.
Bezig met laden...
afdek-hoes-voor-zandbak--basis-school-de-polderhof-in-oss
afdek hoes voor zandbak basis school de polderhof in.. Deze hoes is gemakkelijk afneembaar waterdoorlatend De kinderen spelen in een mooie schone zandbak. Op basis van offerte
antiek-stoeltje--van-meubelstof--naar-leder
antiek stoeltje van meubelstof naar leder Dit stoetje hebben we voor een klant opgeknapt en gestoffeerd in wit meubelleder Deze klant uit berlicum kan weer fijn zitten Op basis van offerte
Auto-stoffen--ook-voor-vrachtauto
Auto stoffen ook voor vrachtauto Wij hebben div stoffen voor autostoffen in voorraad ook voor de vrachtauto Per stuk:
€ 0,00

bank-gestoffeerd-met-kvadrat-meubelstof
bank gestoffeerd met kvadrat meubelstof Deze bank is een ontwerp van classic Interieur Design en gestoffeerd met een wollen kvadrat meubelstof in opdacht van een klant uit Nuland Per stuk:
€ 0,00

Boot-&-caravan-stofferen
Boot & caravan stofferen U heeft een boot of caravan? Wij kunnen deze volledig stofferen voor u. Of het nu gaat om een klein kussen, een bank, een bed of bestuurders stoel bij Frans van der Biezen bent u aan het juiste adr... Op basis van offerte
deze-2-fauteuil-hebben-wij-hergestoffeerd-in-mohair--gecombineerd
deze 2 fauteuil hebben wij hergestoffeerd in mohair .. Dit zijn 2 prachtige fauteuil die echt de moeite waart zijn om op nieuw gestoffeerd te worden Dit was voor een klant uit Oss Per stuk:
€ 0,00

deze-2-fauteuils-hebben-we-hergestoffeerd-stof-van-Saum-&viebahn
deze 2 fauteuils hebben we hergestoffeerd stof van Sa.. In opdracht van een klant uit Oss hebben we deze blauwe fauteuils een geheel nieuwe stof her gestoffeerd Per stuk:
€ 0,00

gooi-uw-jas-niet-weg--wij-maken-er-gewoon-een-gedeelte-van-de-bank-van
gooi uw jas niet weg wij maken er gewoon een gedeelt.. Deze klant hebben we een gedeelte van een jas in de armlegger gemaakt en het wat nog mooi ook Per stuk:
€ 0,00

hergestoffeerd-bankje-in-een-moderne-velour
hergestoffeerd bankje in een moderne velour Dit bank is her gestoffeerd voor een klant in oss van rood naar een mooie streep Per stuk:
€ 0,00

hergestoffeerde-bank---voor-klant-uit-Oss
hergestoffeerde bank voor klant uit Oss Deze bank heb ik nu voor de tweede keer hergestoffeerd 15 jaar geleden nu in een mooie moderne velour Per stuk:
€ 0,00

hergestoffeerde-fauteuils-met-meubelstof-van-Kvadrat
hergestoffeerde fauteuils met meubelstof van Kvadrat Deze fauteuils zijn hergestoffeerd met een scheerwollen meubelstof van Kvadrat voor een klant uit Oss Per stuk:
€ 0,00

hergestoffeerde-stoelen-in-meubelstof-van-de-ploeg
hergestoffeerde stoelen in meubelstof van de ploeg Deze 8 stoelen hebben wij her gestoffeerd voor een klant uit heesch Per stuk:
€ 0,00

herstoffeerde-bank-met--meubelstof-van-Kvadrat
herstoffeerde bank met meubelstof van Kvadrat deze bank hebben we opnieuw gestoffeerd met mooie stof van kvadrat 9 % scheerwol en 10 % nylon Per stuk:
€ 0,00

herstoffeering--relaxfauteuil-in-eigen-stoffeerafdeling
herstoffeering relaxfauteuil in eigen stoffeerafdeling deze oude relaxfauteuil wordt weer als nieuw deze is gestoffeerd in ploeg stof cane kleur 04/92 Op basis van offerte
terras peter loeffen oss
herstoffeering snackbar peter loeffen oss dat je bij peter loeffen goed kunt eten is overal bekent nu kunt u ook buiten heelijk zitten op de kussens die wij geleverd hebben met ouddoor stof Op basis van offerte
Herstoffeering--sportcentum-Oss
Herstoffeering sportcentum Oss Wij hebben een sportschool voorzien van nieuwe bekleding Per stuk:
€ 0,00

herstoffeering-zalen-centrum-lunenburg-loosbroek
herstoffeering zalen centrum lunenburg loosbroek Deze banken hebben wij gestoffeerd in kleuren geheel afgestemd op de zalen in 2 kleuren kunstleder brand vertragend Per stuk:
€ 0,00

Herstoffering--Sint-jozefoord-Nuland-25-stuks
Herstoffering Sint jozefoord Nuland 25 stuks St jozefoord in Nuland hebben wij weer 25 stoelen geheel gestoffeerd . in een mooie combinatie van kunstleder en Meubelstof . Op basis van offerte
herstoffeering 1995+2015
herstoffering fauteuil voor klant in oss Deze fauteuil heb ik in 1995 her gestoffeerd in heb ik deze in streep gestoffeerd Per stuk:
€ 0,00

hoekbank-op-maat=--de-klant-bepaald-de-maat-en-meubelstof
hoekbank op maat= de klant bepaald de maat en meubel.. De Relaxspecialist van Oss maakt in samenwerking met een meubel fabriek uit oss hoekbanken op maat ,De klant bepaald de maat en meubelstof Per stuk:
€ 0,00

   1  2  


 
e50d720d49a63ad55f0451c023a9fa13.png
 
 
7ede9762ee585bec9c15a01af8ffff42.png
 
 
191ca36a7f8678947b87bfcc1288eb59.png
Kijk ook even in onze schowroom