Kennedy relaxfauteuil, De Toekomst

Kennedy relaxfauteuil, De Toekomst. Momenteel hebben wij 2 modellen in onze showroom, 1 x zwart leder met handbediening. 1 x antraciet leder met handbediening.  let op dit is een uitlopend model ...

Vraag offerte aan

Kennedy relaxfauteuil, De Toekomst.

Momenteel hebben wij 2 modellen in onze showroom,

1 x zwart leder met handbediening.
1 x antraciet leder met handbediening.  let op dit is een uitlopend model


De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

Standaard wordt de fauteuil geleverd met een manuele bediening d.m.v. een gasveer en als optie met twee motoren; één voor de voetensteun en één voor de rugleuning, onafhankelijk werkend van elkaar. De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn opgenomen in de armleuning (links voorstaand).

In maatvoering is de fauteuil naast de standaard (medium = M) ook als Small (S) en Large (L) te verkrijgen.

 

Merk
de Toekomst
Maat
diverse maten mogelijk
Kleur
diverse kleuren mogelijk
Soort
Relaxfauteuil
Herkomst
Nederland, de Toekomst
 
e50d720d49a63ad55f0451c023a9fa13.png
 
 
7ede9762ee585bec9c15a01af8ffff42.png
 
 
191ca36a7f8678947b87bfcc1288eb59.png
Kijk ook even in onze schowroom