Wales relaxfauteuil, De Toekomst Wales relaxfauteuil, De Toekomst
Wales relaxfauteuil, De Toekomst Wales relaxfauteuil, De Toekomst
Wales relaxfauteuil, De Toekomst
Wales relaxfauteuil, De Toekomst. Momenteel hebben wij 1 model in onze showroom. 1 x Wales met 1 motor en sta op, in bruin leder. Klassieke relaxfauteuil met 1-motorig, 2-motorig of...
Vraag offerte aan
 
Wales relaxfauteuil, De Toekomst.

Momenteel hebben wij 1 model in onze showroom.

1 x Wales met 1 motor en sta op, in bruin leder.

Klassieke relaxfauteuil met 1-motorig, 2-motorig of 4-motorig relaxsysteem. Deze systemen bedienen de voetklep, rug, sta- ophulp en kantelfunctie. Bij het 1-motorig systeem komt eerst de voetensteun tevoorschijn. Indien deze volledig is uitgeklapt, gaat de rug achterover totdat een volledige relaxpositie is bereikt. Bij het 2-motorig systeem zijn voetklep en rug onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het 4-motorige relaxsysteem is nog een kantelfunctie toegevoegd. De bedieningstoetsen voor het systeem zijn opgenomen in een handunit die door een spiraalsnoer met de fauteuil verbonden is. Het bovenste deel van de rugleuning is voorzien van een verstelbare hoofdsteun (topswing). Om de fauteuil makkelijker te ver- plaatsen kan een zgn. trolley gemonteerd worden. Door op het pedaal van de trolley te stappen wordt de fauteuil iets opgetild en verschijnen er wielen onder de fauteuil. De fauteuil is nu gemakkelijk te verplaatsen.

Dit model is mogelijk in de formaten: Extra Small, Small, Standaard en Large

Extra Small: In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm korter, de zithoogte 3 cm lager, de zitdiepte 4 cm minder en de   ruglengte 4 cm korter dan de standaard uitvoering.

Small:  In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm korter, de zithoogte 3 cm lager, de zitdiepte 2 cm minder en de     ruglengte 4 cm korter dan de standaard uitvoering.

Large:  In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm langer, de zithoogte 3 cm hoger, de zitdiepte 2 cm meer en de     ruglengte 4 cm langer dan de standaard uitvoering.
Merk
de Toekomst
Maat
diverse maten mogelijk
Kleur
diverse kleuren mogelijk
Soort
Relaxfauteuil
Herkomst
Nederland, de Toekomst
 
e50d720d49a63ad55f0451c023a9fa13.png
 
 
7ede9762ee585bec9c15a01af8ffff42.png
 
 
191ca36a7f8678947b87bfcc1288eb59.png
Kijk ook even in onze schowroom