Wij
Bezig met laden...
afdek-hoes-voor-zandbak--basis-school-de-polderhof-in-oss
afdek hoes voor zandbak basis school de polderhof in.. Deze hoes is gemakkelijk afneembaar waterdoorlatend De kinderen spelen in een mooie schone zandbak. Op basis van offerte
antiek-stoeltje--van-meubelstof--naar-leder
antiek stoeltje van meubelstof naar leder Dit stoetje hebben we voor een klant opgeknapt en gestoffeerd in wit meubelleder Deze klant uit berlicum kan weer fijn zitten Op basis van offerte
Boot-&-caravan-stofferen
Boot & caravan stofferen U heeft een boot of caravan? Wij kunnen deze volledig stofferen voor u. Of het nu gaat om een klein kussen, een bank, een bed of bestuurders stoel bij Frans van der Biezen bent u aan het juiste adr... Op basis van offerte
deze-2-fauteuil-hebben-wij-hergestoffeerd-in-mohair--gecombineerd
deze 2 fauteuil hebben wij hergestoffeerd in mohair .. Dit zijn 2 prachtige fauteuil die echt de moeite waart zijn om op nieuw gestoffeerd te worden Dit was voor een klant uit Oss Per stuk:
€ 0,00

deze-2-fauteuils-hebben-we-hergestoffeerd-stof-van-Saum-&viebahn
deze 2 fauteuils hebben we hergestoffeerd stof van Sa.. In opdracht van een klant uit Oss hebben we deze blauwe fauteuils een geheel nieuwe stof her gestoffeerd Per stuk:
€ 0,00

gestoffeerde-stoelen--in-4-kleuren--meubelstof-is-van-de-ploeg
gestoffeerde stoelen in 4 kleuren meubelstof is van.. Deze stoelen hebben wij hergestoffeerd in 4 kleuren van de ploeg mooie zware wollen stof met een rijke volle uitstraling Per stuk:
€ 0,00

hergestoffeerde-bank---voor-klant-uit-Oss
hergestoffeerde bank voor klant uit Oss Deze bank heb ik nu voor de tweede keer hergestoffeerd 15 jaar geleden nu in een mooie moderne velour Per stuk:
€ 0,00

hergestoffeerde-bank-in-Velour-de-utrecht
hergestoffeerde bank in Velour de utrecht dezebank hebben we gestoffeerd in velour de utrecht deze is afgewerkt met ruim 1500 siernagels Per stuk:
€ 0,00

hergestoffeerde-bank
hergestoffeerde bank deze bank is geheel opnieuw gestoffeerd en de vulling is vervangen deze bank staat bij klant in oss Per stuk:
€ 0,00

herstoffeering--relaxfauteuil-in-eigen-stoffeerafdeling
herstoffeering relaxfauteuil in eigen stoffeerafdeling deze oude relaxfauteuil wordt weer als nieuw deze is gestoffeerd in ploeg stof cane kleur 04/92 Op basis van offerte
terras peter loeffen oss
herstoffeering snackbar peter loeffen oss dat je bij peter loeffen goed kunt eten is overal bekent nu kunt u ook buiten heelijk zitten op de kussens die wij geleverd hebben met ouddoor stof Op basis van offerte
Herstoffeering-projecten
Herstoffeering projecten Dit project hebben hebben wij gegestoffeerd in zalen cenrtum lunenbrug in loosbroek in 2 kleuren geheel afgestemd op de rest van de zaal dit was ook weer een mooie opdracht Ook het tunneke in heesch is al van een opdracht voorzien Per op aanvraag :
€ 0,00

herstoffeering-zalen-centrum-lunenburg-loosbroek
herstoffeering zalen centrum lunenburg loosbroek Deze banken hebben wij gestoffeerd in kleuren geheel afgestemd op de zalen in 2 kleuren kunstleder brand vertragend Per stuk:
€ 0,00

Herstoffering--Sint-jozefoord-Nuland-25-stuks
Herstoffering Sint jozefoord Nuland 25 stuks St jozefoord in Nuland hebben wij weer 25 stoelen geheel gestoffeerd . in een mooie combinatie van kunstleder en Meubelstof . Op basis van offerte
herstoffeering 1995+2015
herstoffering fauteuil voor klant in oss Deze fauteuil heb ik in 1995 her gestoffeerd in heb ik deze in streep gestoffeerd Per stuk:
€ 0,00

herstoffering-van-barkrukken-en-stoelen-in-grote-hoeveelheden-ook-voor-de-horeca-enz
herstoffering van barkrukken en stoelen in grote hoev.. wij stofferen ook regelmatig barkrukken en stoelen voor de horeca en de zakelijke markt dus kantoor stoelen enz Per stuk:
€ 0,00

hoekbank-op-maat=--de-klant-bepaald-de-maat-en-meubelstof
hoekbank op maat= de klant bepaald de maat en meubel.. De Relaxspecialist van Oss maakt in samenwerking met een meubel fabriek uit oss hoekbanken op maat ,De klant bepaald de maat en meubelstof Per stuk:
€ 0,00

Kvadrat-stoffen-de-gehele-collectie-is-leverbaar
Kvadrat stoffen de gehele collectie is leverbaar De relaxspecialist verkoop ook relaxfauteuils met Kvadrat stoffen de gehele collectie kunnen wij leveren op relaxfauteuils Per stuk:
€ 0,00

magazijn-in-geffen-worden-de-pallets-met-koudschuim-gebracht-voor-voorraad
magazijn in geffen worden de pallets met koudschuim g.. In ons magazijn in geffen worden koudschuim en tempur enz met pallets aangevoerd wij zorgen er voor dat alle dikte,s uit voorraad geleverd worden Op basis van offerte
meubelleder-in-elke-print-leverbaar
meubelleder in elke print leverbaar heeft u een print kunstleder nodig en stat deze niet afgebeeld dan sturen wij een staalje naar u toe Op basis van offerte
   1  2  


 
e50d720d49a63ad55f0451c023a9fa13.png
 
 
7ede9762ee585bec9c15a01af8ffff42.png
 
 
191ca36a7f8678947b87bfcc1288eb59.png
Kijk ook even in onze schowroom